The Jewellery Room AW16 // Lei Foo Jewellery

IMG_0161 IMG_0162 IMG_0164 IMG_0165 IMG_0163 IMG_0166 IMG_0167

I’m so blessed – with good friends, the best boyfriend and a wonderful family. So blessed! I know, I have nothing to complain about. And yet I do… Jeg er så stresset for tiden. Det her skide speciale suger bogstaveligtalt livsglæden ud af mig! Heldigvis har jeg min vidunderlige bedste veninde Janie, som er lige så stresset som mig! (…dermed ikke sagt, at det er “heldigvis” at Janie også er stresset, bevares! det var naturligvis ikke det, jeg mente) Janie forstår alt, som jeg gennemgår, og jeg kan tale med hende om alt. Det er fuldstændig priceless at have en veninde som hende. Derfor har jeg også besluttet, at hun skal have sit eget tag her på bloggen – hun optræder her jo ofte alligevel :) I kan fremover finde Janie på tagget #Janie.

Men, videre fra Janie for nu og tilbage til Copenhagen Fashion Week. Dette bliver denne sæsons sidste modeuge-indlæg for denne omgang – I kan finde alle mine indlæg fra denne sæsons modeuge her. Det betyder også, at dette indlæg bliver det sidste indlæg omhandlende The Jewellery Room AW16. Jeg lovede jer jo en top tre over mine nyopdagede favoritter blandt de skandinaviske udstiller til The Jewellery Room. Så I mine to andre favoritter: Mumbai Stockholm og Nord by Thomsen?

Min tredje favorit er fine Lei Foo Jewellery. Et forholdsvis nyt, dansk smykkebrand med fokus på individuel stil, som kan skabes med forholdsvis få pieces. Lei Foo er drevet af to seje, unge kvinder ved navn Miriam Lei Foo og Cecilie Hegelund.
Mit øje fangede først de fantastiske heste-smykker, som er så yndige og rå på samme tid. Men ved et nærmere kig var det tydeligt at se, at alle smykkerne var fantastiske på en minimalistisk måde – som på en eller anden måde både er edgy og feminine. I kan se alle de smukke Lei Foo smykker på www.leifoo.dk.

XO Lise  

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *