The Jewellery Room // Georg Jensen

Gerog (5) Gerog (4) Gerog (1) Gerog (2) Gerog (3)

Godmorgen smukke læsere. Ih, sikke en flot morgen! Har I set solskinnet? Jeg ligger stadig i sengen og overvejer at stå op… Har I set at salget af klippekort ophører i dag? Eller er I så heldige, at I ikke bruger offentlig trafik? … Det er også lige meget :)! Det er ikke klippekort det skal handle om i dag.

I dag skal vi endnu engang runde The Jewellery Room – og mine billeder fra deres smukke brunch-åbning. Som I kan se, blev der serveret smukke fiskeanretninger i fine østers-skåle. Det var virkelig lækkert!

I går kunne I se en af de helt store udstillere ved The Jewellery Room og ikke mindst en af de helt store spillere på smykkefronten. Det kan I også i dag! Jeg vil nemlig gerne vise jer billeder af et smykkesæt fra Georg Jensen, som jeg er fuldstændig forelsket i. Jeg er sikker på; at jeg har set den smukke halskæde på en eller anden??? Jeg ved bare ikke hvem? måske en kongelig? Måske bare en kampagnemodel? Uanset er den SÅ smuk og jeg er nødt til at eje den på et tidspunkt. Det bliver dog nok ikke liiige nu, jeg kan nemlig se at selve kæden koster knapt 45.000 DKK og så skal man jo også have et vedhæng/en dråbe til… Pyh, det er noget af en udbetaling. Men smukt det er det i hvert fald!

Vidste I at Georg Jensen virksomheden startede helt tilbage i 1904??? Hvor er det flot, at virksomheden fortsat den dag i dag lever i bedste velgående! Besøg www.georgjensen.com.

I ønskes en FANTASTISK søndag!
XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *