The Jewellery Room // Lulu Badulla

Lulu (4) Lulu (5)
Lulu (1) Lulu (2) Lulu (3)

Godaften smukke læsere! I am so sorry about mit fravær i går! Jeg var en travl lille bi, sorry. Men nu er jeg tilbage på min pind – og næsten klar til studiestart igen i morgen… Spændende!

Her til aften bliver bare short and sweet. Jeg vil nemlig vise jer et par billeder jeg snuppede, da Simone og jeg var på besøg hos The Jewellery Room i fredags. Her faldt vi bl.a. over smukke, feminine smykker med kant fra Lulu Badulla. Jeg må faktisk indrømme, at det var disse smykker der fangede mit øje og imponerede mig mest til denne sæsons The Jewellery Room udstilling.

Lulu Badulla er et dansk brand, som skaber smykker der skiller sig ud, ved deres simple designs. Dét er egentlig en vision jeg ret godt kan lide. …Samtidigt synes jeg heller ikke, at smykkerne bliver så simple, at de bliver kedelige. De er virkelig yndige, moderne og feminine – all at the same time. Jeg er ret sikker på, at det kunne gå hen og blive min næste investering. Priser fra 300 – 3.000 DKK.

Besøg Lulu Badullas søde univers på Lulubadulla.tictail.com.

Hav en dejlig aften!
XO Lise 

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *