The Jewellery Room // Ole Lynggaard Copenhagen

OLE (1) OLE (5) OLE (4) OLE (2) OLE (3)

Hej unge smukke mennesker! Rigtig god lørdag til jer! Dagen i dag står på byvandring, eller tæt på i hvert fald, for mig i dag – sammen med min smukke veninde Charlotte! Derfor vil jeg også skynde mig videre i teksten.

Dagens indlæg skal handle om Ole Lynggaad. Som I ved var jeg jo forbi The Jewellery Room sidste fredag. …Og ligeså spændende som det er, at finde nye smykkebrands, som man ikke er stødt på før, så er det også ret spændende og nærmeste nervepirrende, at se hvad de helt store har fundet på denne sæson! Én af de helt store smykke brands, som var at finde hos The Jewellery Room, var Ole Lynggard Copenhagen.
Ole Lynggard er jo kendt og elsket i Danmark (og i resten af verden) for sine smukke, tidsløse og elegante designs. Allerede sidste sæson faldt jeg PLADASK for slange-smykkerne i kollektionen – så det begejstrede mig at se, at disse stadig var aktuelle. Jeg har forresten fundet denne smukke smukke video, om tilblivelsen af disse smykker, som jeg synes I skal se. Klik her! 

Rigtig god lørdag til jer. Jeg må videre.
XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *