The Jewellery Room // Maria Zabel Jewellery

Zabel (1) Zabel (5) Zabel (2) Zabel (4) Zabel (3)

Godaften Lovebugs – og velkommen her til lidt fredagslæsning! GLÆDELIG WEEKEND! Går I en spændende weekend i møde? Jeg får besøg af min smukke veninde Charlotte fra Aarhus! Det glæder jeg mig meget til!

…Indtil da, vil jeg dele lidt mere modeuge med jer. Mere specifikt; mere Jewellery Room med jer. Som I ved, var jeg i fredags forbi The Jewellery Room, som i år blev afholdt i H.C. Andersens Hus. En location jeg personligt synes, er ret genial. Normalt har The Jewellery Room været udstillet lige overfor Forum, hvilket bestemt også har været smukt – men denne nye lokation, som er meget mere central og lige overfor Rådhuset, fungerer helt perfekt (for mig i hvert fald).

The Jewellery Room bød endnu engang på lækker sushi- og champagnebrunch, med et væld af lækre drikkevarer. Men endnu vigtigere, så bød udstillingen og arrangementet på mange smukke smykker! Her i blandt Maria Zabel Jewellery.
Maria Zabel var egentlig ukendt for mig, men hendes smykker imponerede mig, så derfor har jeg naturligvis researchet lidt på hende og på brandet. Gennemgående for smykkerne og for brandet var de ikoniske vinger, som også omkranser logoet. Ved første øjekast er der noget frygtelig popsmart over vingerne, men ved nærmere bekendtskab vinder smykkerne virkelig! Der er nemlig så meget mere stil og finesse over disse smykker, end i de tilfældige accessories, som man finder i diverse tøjbutikker. Smykkerne er detaljerede og rå – men samtidigt feminine takket være de mange smukke sten på de fleste af smykkerne.
Alle smykkerne ligger i et meget fornuftigt prisniveau 350 – 1.800 DKK. Webshoppen er bestemt et besøg værd. Smut forbi www.mariazabel.dk. 

Hav en dejlig aften!
XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *