The Last of CPH FW for denne gang

Hej Kære Læsere :)

Arh, I må ikke have meget tillid til mig efterhånden – Jeg bliver ved med at love jeg nok skal blive bedre til at få opdateret – men hvad sker der? Ikke en skid… I’m sorry! Jeg prøver virkelig at blive bedre! Jeg har bare meget at se til for tiden med uni og arbejde… Og så skal mine dejlige venner og veninder jo også passes :) I torsdags kom jeg hjem fra København efter et par dage med mine dejlige veninder Pernille og Simone, samt kaffedate med min skønne kammi Frederik :)! Og så nåede jeg også lige en lille pressefremvisning hos DAY Birget et Mikkelsen, som jeg snart vil vise jer lidt af :)!

I dag vil jeg bare lige vise jer mine sidste billeder fra modeugen i København jan/feb ’13. Det er aaalle mine lækre sager jeg havde med hjem fra modeugen denne gang. Hope you like the pictures :)!

 

Goodies fra CPH FW AW13

Masser af lækre goodies fra CPH FW

Jeg fik bl.a. en masse fine sager fra DAY’s homeline :)

Hos Noa Noa fik vi bl.a. det fine blå tørklæde, armbånd og lys :)

I pressebussen fik vi masser af Bulow chokolade, Recover nødder og meget mere :)

Hos By Malene Birger fik vi ingen goodiebag, i stedet fik vi disse special made teaterbriller – et minde for livet!

Hos SAND fik vi bl.a. dette smukke Iphone cover i læder. 

Masser af fine hårprodukter fra Wella, neglelak fra Mercedes Benz fra Edith & Ella og much more :)

Det var alt fra mig for i dag. Jeg håber vi blogges ved snart ;)

Rigtig dejlig mandag til jer!

XOXO Lise 

Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. Sikke nogle lækre sager Lise – heldige dig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *