The Modern Classic Premium Collection by H&M

premi HMmodern
Lys grå trøjetrøjefrakkebluselyserød skjorte hvid skjorte.

Godaften Kære Læsere og velkommen på bloggen. Åh jeg synes jeg laver meget blog-arbejde pt., jeg er nemlig, foruden oprydning i kommentarer (der er så skide meget spam), i fuld gang med at rydde op i mine kategorier, for overskuelighedens skyld. Så det håber jeg I bliver glade for :) Nail Art og Makeup kategorierne er bl.a. blevet slået sammen til en fælles Beauty kategori. Og så har jeg oprettet kategorien Fashion Inspiration, som jeg også håber I bliver rigtig glade for! Jeg syntes i hvert fald, at jeg havde mange indlæg, som passede fint deri. Heri finder I også dagens indlæg :)

H&M har netop lanceret kollektionen The Modern Classic Premium Collection. Denne kollektion er propfyldt med lækre, tidsløse items i høj kvalitet – men stadig til H&M priser. Som den fattige studerende jeg er, klapper jeg pt. i mine små, fede hænder over denne kollektion! Som studerende har man som ofte (jeg har i hvert fald!) begrænsede mængder dollars! Og derfor har jeg ikke råd til at gå ud og investere, i den perfekte trenchcoat fra Burberry, den perfekte silkeskjorte fra Armani eller helt rigtige støvler fra Jimmy Choo – jeg kan faktisk nærmest ikke finde gysser til bare én af ovennævnte. Unægtelig ville det helt sikkert være en god investering, at smide 11.300 kr. efter en Burberry Trenchcoat – sandheden er bare den, at jeg er elendig til at spare op (specielt i mere end én måned af gangen) – så en Burberry trenchcoat bliver det ikke til, inden for den nærmeste fremtid (hvilket gør mig trist, for jeg ved at jeg har minimum 1½ år tilbage af studiet), men det betyder jo ikke, at jeg ikke gerne vil have en klassisk frakke! Bare ikke lige til over 11.000 kr. – derfor er det fedt, at jeg nu kan finde klassiske, lækre sager hos H&M – som jeg ikke ser mig nødsaget til at skifte ud næste år.
Helt forelsket er jeg naturligvis i den smukke, lyse uldfrakke til 999,- (hvilket jeg egentlig synes er en helt fantastisk pris for en uldfrakke). Jeg synes det er lidt lækkert at den ikke er faconsyet, det giver den lidt mere kant. Den er allerede udsolgt online, men jeg så den lige i vinduet hos H&M på Clemens bro i Aarhus her til aften, så mon ikke den er til at finde der?
…Derudover er jeg ret forelsket i den lyserøde silkeskjorte, som også findes i hvid og sort!

Læs om kollektionen her – eller shop hele kollektionen her.

God aften til jer!
XOXO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *