TONI&GUY by Marchesa limited edition

IMG_4239

Hello my dearest. Velkommen tilbage på bloggen. Jeg beklager mit fravær de sidste dages tid, jeg har simpelthen haft travlt med venner, familie, kæreste og en skadet lille tå (…og med lille mener jeg stor og hævet! øv!) – Sådan kan det gå! Men nu er jeg tilbage på min pind, og håber at holde jer opdateret. Uanset er jeg SÅ glad for at I fortsat læser med.

I dag vil jeg dele my latest crush med jer! Nemlig TONI&GUY’s limited edition produkter som er designet af det britiske brand Marchesa. De er så flotte! En absolut musthave i beautysamlingen.

Det er ikke sikkert der er så mange herhjemme, som kender Marchesa – selv om Marchesa Notte faktisk forhandles hos Zalando.dk. Marchesa er en britisk designduo som startede op i 2004. Brandet er specielt kendt for deres fokus på detaljer – specielt detaljeret floralprint og smukke blonder. Endvidere er deres designs utrolig feminine! Så jeg er naturligvis helt solgt! Deres karakteristiske feminine floralprint ses tydeligt på samarbejdet med TONI&GUY.

TONI&GUY arbejder med filosofien Hair Meet Wardrobe, hvilket bestemt understreges gennem deres partnerskab med samtlige internationale modeuger, heriblandt London Fashion Week – hvor de har samarbejdet og stiftet bekendtskab med Marchesa. Og naturligvis også Copenhagen Fashion Week!
Jeg elsker filosofien, hvor man tænker fristuren ind i looket, som en del af looket! Endvidere elsker jeg, at TONI&GUY er så fashion!
– Marchesa har designet lækkert look til fire af TONI&GUY’s hovedprodukter nemlig: TONI&GUY Cleanse shampoo & balsam, Heat protect og saltvandsspray. Produkterne kan købes NU i Matas :)

Hav en fantastisk onsdag!
XO Lise 

Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. Ih, sikke fine de er :-) Jeg har fortsat til gode at prøve Tony and Guy, så kender faktisk ikke kvaliteten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *