Torsdagstip: Beskyt dit hår i solen

IMG_8608 IMG_8605 IMG_8610

Hej og godaften skønne læsere. Det bliver til et sent indlæg endnu engang – det beklager jeg. Jeg sætter pris på, at I læser med alligevel ;)

Indlægget i dag bliver også blot et kort tip. En af de mange fordele ved mit job som PR agent for TONI&GUY og TRESemmé er, at jeg har oparbejdet en endnu større kendskab til hårprodukter og hårpleje, end jeg havde i forvejen.

I ved jo nok hvordan magasiner, skønhedseksperter osv. tipper om ikke blot at bruge solcreme – men også at bruge makeup med solfaktor/UV-filter i? Det er så vigtigt! Og jeg er stor tilhænger af solbeskyttelse! Ikke blot fordi jeg lynhurtigt bliver rød som en krebs, men også fordi jeg er panisk angst for at komme til at se gammel ud før tid. Dette synes jeg specielt ses på hud og hår – derfor er det så vigtigt at passe godt på begge dele… Og det er her mit lille tip kommer ind i billedet. Jeg synes nemlig, at solbeskyttelse af håret går lidt i glemmebogen hos mange. Men det er altså utrolig vigtigt! Dit hår er bestemt på overarbejde i sommerperiode – foruden solens varme stråler udsættes det også for klorvand, saltvand, sand og meget mere. Derfor er det vigtigt ikke blot at fugte og pleje håret med olier, MEN også at beskytte håret mod solens skadelige stråler (said the girl who works with hair products)… Og dette kan nemt gøres. Enten kan du sprøjte lidt tynd solcreme i spidserne – eller endnu bedre; du kan finde dig et hårplejeprodukt med UV-filter. På samme måde som meget makeup findes med UV-filter i formularen, gør mange hårprodukter også.

Personligt har jeg for nyligt forelsket mig i TONI&GUY’s hårolie Radiating Tropical Elixir. En let olie som ikke tynger og tilmed beskytter håret med UV-filter. Jeg bruger det både i vådt og tørt hår, da olien er meget let og ikke fedter. Du finder olien i din lokale Matas forretning til 129,95 DKK ;)

Sov godt!
XO Lise 

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *