TRESemmé VIP Styling – Thank you!

tres (4)
Upti vupti – en lille blowout salon!

mad
Hos TRESemmé blev vi budt på min yndlings juice, kaffe, croissanter og andre lækkerier.

foto 1

tres (5)

haar
Rikke styles!

rikke
Smukke Rikke – før og efter!

lise
Mig – før og efter :) Tak for den fine frisure!

Bluse: Vero Moda / Nederdel: Atmosphere / Strømpebuks: Falke / Støvletter: Vagabond. 

Hola Pretty Readers! 

…Jeg havde egentlig tænkt mig at jeg slet ikke gad nævne Valentines Day i indlægget i dag… Fordi jeg bare synes det er pisse dumt og jeg bare er pisse ligeglad! Eller fordi jeg er lidt bitter over at jeg ikke har en kæreste at fejre Valentines day med i dag! En af delene!

Derfor skal det under ingen omstændigheder handle om Valentines day i dag, men derimod om Copenhagen Fashion Week (igen), fordi det er så meget mere vigtigt end dumme Valentines day! 
Under Københavns modeuge 30. januar var jeg forbi TRESemmés blowup bar, til VIP Styling – og det var endnu engang en succes! Det er 2. gang TRESemmé slår en blowup bar/salon op under Københavns modeuger, og personligt er jeg KÆMPE fan af konceptet! TRESemmé og andet godtfolk slår lynhurtigt lige en lille salon op på Nytorv i KBH (midt på strøget). Her har de samlet en god flok talentfulde frisører, som står klar til at style modeugens gæster med TRESemmés lækre produkter! Inden dørene åbnes for alle Københavns gæster, som kunne tænke sig lidt ekstra forkælelse, arrangerede TRESemmé og OutCom VIP-styling, for a few lucky ones – heriblandt mig og min veninde Rikke! Det er anden gang vi får lov at komme til VIP-styling hos TRESemmé og vi er vilde med det!
Da jeg næsten altid har krøller, bad jeg min søde frisør om noget andet end krøller, men ikke opsat – og det fik jeg :) Og jeg var bestemt rigtig glad for resultatet. Rikke bad om opsat hår og fik også en meget smuk frisure!

Fingers crossed for at TRESemmé igen til sommer byder på lækker styling under CPH FW!

Btw – har I været forbi min facebook side i dag? Der er masser af gode shoppetips i anledning af Valentines day i dag! www.facebook.com/LisesBlogDK

XOXO Lise 

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *