Vind førstehjælp til tørt og kruset hår / TRESemmé Keratin Smooth Give away

total (2) - Copy IMG_0190 IMG_0187 IMG_0188 IMG_0196

Kære læsere. Mens I læser dette, er jeg sikkert på vej retur fra Langå til København igen… Og sikkert også med en frygtelig masse tømmermænd… Mit hårde søndagsprogram skal dog ikke forhindre mig i at forkæle jer lidt i dag.

Derfor er det med stor fornøjelse, at jeg udlodder en top lækker keratin pakke fra TRESemmé til én heldig læser her på bloggen.

TRESemmé Keratin Smooth
Keratin er et protein som vores hud og hår bl.a. består af – og som hjælper med at støtte og beskytte. I løbet af de seneste år er keratin også blevet en go-to ingrediens indenfor skønhedsprodukter, når man ønsker at skabe produkter der fugter, styrker og beskytter – populært sagt; giver keratin nyt liv til hud og hår.

Så det er ikke uden grund, at TRESemmé har skabt intet mindre end syv produkter med keratin som hovedingrediens. TRESemmés Keratin Smooth produkter lover at pleje, reparere og styrke håret – og samtidigt efterlade det silkeglat. Jeg bruger altid TRESemmés Keratin Smooth shampoo og balsam, når mit hår skal se glat og sundt ud!

TRESemmé Keratin Smooth Give away
Jeg har fået lov til at udlodde hele Keratin Smooth serien fra TRESemmé til jer – og den består altså af nogle ret lækre produkter! Præmien består af to shampooer og to balsammer – Keratin Smooth og Keratin Smooth 7Day Smooth System.

Og lad mig lige kort forklare forskellen – TRESemmés 7DAY Smooth System produkter er udviklet specielt til de forbrugere, som ønsker sig salonglat hår – også selvom du normalt har kruset og uregerligt hår. Ved brug af TRESemmés 7Day shampoo, balsam og varmeaktiverede creme/lotion, holdes håret glat og smukt i op til 48 timer af gangen. Den varmeaktiverede creme (‘Keratin Smooth 7Day Smooth System Heat Activated Treatment’) indarbejdes i håret, inden du glatter det – og aktiveres ved hjælp af varmen fra dit glattejern.

Foruden 2 x shampoo, 2 x balsam og den varmeaktiverede creme/lotion, får I også en velduftende keratin hårkur og en lækker, let hårolie fra TRESemmé.

For at vinde de syv skønne TRESemmé Keratin Smooth produkter, skal I blot gøre følgende: 

 1. Følg mig på Instagram: @LiseVejnoe (direkte link her)
 2. Følg TRESemmé Danmark på Instagram: @tresemmedanmark (direkte link her)
 3. Og husk at kommentere her i indlægget, at du har deltaget. Klik på kommentarfeltet i toppen af dette indlæg.

Jeg finder en vinder næste søndag (den 3. september). Vinderen offentliggøres naturligvis her på bloggen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Held og lykke. 

XO Lise

Sponsoreret.

Bookmark permalink.

Kommentarer

 1. Wow håber det kan redde mit tørre tørre garn. Der er ikke noget værre end kedeligt tørt og trist hår – der er intet smukkere end sundt og lækkert hår så krydser fingre

  • Kære Marianne. Mange tak for din deltagelse og kommentar. Jeg er sikker på, at TRESemmés Keratin Smooth serie er helt perfekt første hjælp til tørt garn ;) De bedste hilsner
   Lise

 2. Anne Frølund Grangaard

  Ville være fantastisk hvis det kunne hjælpe mit hår !!!! har deltaget

  • Kære Anne. Mange tak for din kommentar og deltagelse :) Jeg synes det er en rigtig lækker serie – og jeg har veninde, som sværger til den, hun bruger ikke andet ;)

   Held og lykke i konkurrencen.

   De bedste hilsner
   Lise

 3. Uh det er en lækker give away Ville elske at vinde produkterne til mit tørre sommerhår!

  • Kære Regina. Tak skal du have – og tak for din kommentar :) Produkterne er helt optimalt til genopbyggelse af tørt sommerhår. KH Lise

 4. Charlotte Lang Hansen

  Done :)

 5. Waaauw hvor lækkert!!!!

 6. Wow lækkert

 7. Wow lækkert ❤️❤️

 8. Håber jeg er heldig. Mit tørre sommerhår trænger til lidt kærlighed

  • Kære Dorthe. Tak for din kommentar :) Åh, jeg kender det! Og denne serie er helt perfekt til at genopbygge tørt og trist sommerhår! Specielt hårkuren.
   KH Lise

 9. Henriette Christiansen

  Jeg deltager! ❤️ //@henriettec94

 10. Jeg deltager naturligvis og følger allerede både dig og Tresemme på insta som @bysusdk :)

 11. Jeg deltager, og krydser fingre for at jeg bliver den heldige vinder af de lækre produkter :)

 12. Følger allerede og deltager gerne, så her er mit lod i puljen. Mit hår trænger virklig til en kærlig hånd, – som desværre er min egen skyld, med for travlt om morgnen og for meget varme fra fladjern og føntørre… :-(

  • Kære Malene. Tak for din kommentar og deltagelse i konkurrencen. Jeg kender det alt for godt! Mit hår bliver også varmebehandlet, og det slider virkelig på det. Men en god hårkur én gang om ugen gør en ret stor forskel – og her er TRESemmés Keratin Smooth hårkur et ret godt bud :) KH Lise

 13. Er i forvejen rigtig glad for tressemes produkter,så vil gerne stifte bekendtskab med denne også.
  Følger jer begge på Ig
  Hav en dejlig dag

 14. Helene Christiansen

  Hej :-))
  Jeg følger nu og deltager derfor også om denne mega skønne præmie!
  Elsker tresseme :-))
  Fortsat god dag, Mvh @nurse_tulle.

 15. Caroline Stadsbjerg

  Deltaget! Min instagram er carriethefairyy

 16. Hej Lise.
  Super konkurrence. Mit hår trænger virkeligt til en forkælelse i form af pleje og reperation. Så jeg håber på lidt held min vej :-D God aften :-)
  Mange hilsner Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *