Vind hotte solbriller fra PREGO Eyewear designet af Karen Simonsen

sponsoreret
pregokonkurrence

Hej og godaften yndlings læsere. Jeg håber, at I har haft lige så skøn en lørdag, som jeg! Jeg har virkelig nydt København i dag #verdensbedsteby. Sidst på formiddagen mødtes jeg med min skønne veninde Janie for at sole og sludre på Strandkajen i Nordhavn. Det har virkelig været den dejligste dag med blå vin, friske jordbær, solskin, lækker frokost og endda et par badeture. Hvad mere kan man bede om? … Et par gode solbriller måske.

I dag skal det endnu engang handle om gode solbriller – det er nemlig blevet konkurrencetid! I løbet af ugen har jeg fortalt jer om min nyeste solbriller fra det danske solbrillebrand PREGO, som Karen Simonsen har lavet en kollektion for. Hvis du ikke har læst indlæggene om mine nye solbriller, så kan du læse med ved at klikke her og her. Og de kvikke læsere husker muligvis også, at jeg skrev om et par ret flotte solbriller fra PREGO tilbage i marts, hvor vejret stadig var iskoldt, men solen endelig var begyndt at titte frem (læs indlæggene om PREGO fra marts her og her). 

Jeg er faldet pladask for flere af solbrillerne fra PREGO, og derfor er det min store fornøjelse at kunne udlodde et par til én af mine søde læsere her til aften og ugen ud!

Vind et par PREGO Eyewear 15051-00 solbriller til en værdi af 899,-
Én heldig læser kan vinde et par lækre acetat solbriller fra PREGO, designet af Karen Simonsen og til en værdi af 899,-. Det er modellen, som I ser på billederne, og som jeg også har skrevet om her på bloggen for nyligt. I kan også se dem på PREGOs hjemmeside ved at klikke her. Stængerne er af metal og selve brillen har flotte detaljer for oven, som giver en ekstra wow-effekt ;)

For at deltage I konkurrencen, skal I være lidt aktive på Instagram ;) og være søde at gøre følgende:

 1. Følg mig på Instagram: @LiseVejnoe (direkte link her)
 2. Følg PREGO Eyewear på Instagram: @Pregoeyewear (direkte link her)
 3. Tag to venner konkurrencen på Instagram – direkte link til opslaget her
 4. Og husk gerne at kommentere her i indlægget, at du har deltaget. Klik på kommentarfeltet i toppen af dette indlæg.

Konkurrencen løber én uge, så jeg glæder mig til at finde en vinder lørdag den 16. juni. Good luck.
XO Lise

Bookmark permalink.

Kommentarer

 1. Deltager ;)

 2. Done :)
  @camilla_saaugaard

 3. Joan Østergaard

  De er da så lækre, jeg har “kun” aviators, men ville egentlig hellere have disse lækre solbriller, så jeg har selvfølgelig deltaget.
  Glæder mig til at følge med i dit univers.☀️

 4. Kristina Tina Jensen

  Skønne solbriller Jeg deltager helt klart også.

  • Tak for din kommentar Kristina, jeg synes også solbrillerne er så fine! Held og lykke i konkurrencen og god søndag :) KH Lise

 5. Skønne solbriller – I’m in

 6. Done

 7. Hvor er de fine! Dem ville jeg elske at vinde ❤️

 8. Hvor er det en vild giveaway du har! Solbrillerne er virkelig fine

 9. Åh ja tak!! Deltager helt sikkert✨

 10. Interessant blog!!

  Jeg deltager i konkurrencen :)

 11. Deltager self. :) og krydser fingere <3

 12. Flotte solbriller;-) jeg har deltaget;-)

 13. Jeg deltager også. Jubii !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *