WACKERHAUS AW15 Show

30.01.14
Wackerhaus showet blev afholdt på Københavns Rådhus. Vi blev mødt med blåt lys, smukke blomster opsætninger og Absolut Vodka bar! Lækkert!

 wackerhaus1
Lyse nuancer kombineres med metallic hos Wackerhaus AW15, love it!

wackerhaus2
Masser af smukke sæt hos Wackerhaus – i lækre materialer!

wackerhaus3
Som hos Jesper Høvring, var der også hos Wackerhaus en smuk gul farve at finde i AW15-kollektionen! Den gule farve kombineret med mørkeblå er intet mindre end fantastisk, efter min mening :)!

wackerhaus4
Jeg elsker dette print! Mit yndlings sæt og absolutte musthave!

Godformiddag smukke læsere og velkommen retur!

Jeg beklager (som altid) mit fravær de sidste par dage. Men der sker jo ting og sager, når sådan en lille jyde pludselig finder sig selv bosat i store København! Safe to say I love it! – Selv om mit liv stadig er lidt rodet her, men det hele skal nok falde på plads (både mit liv og min lejlighedhed). Indtil da har jeg jo mit tilflugtssted her på bloggen ;)

Jeg beklager min dækning af modeugen har været lidt slowbut non the less, så vil jeg så gerne vise jer min video m.m. fra Wackerhaus showet under Københavns modeuge 30. januar 2014! Kollektionen er hendes AW 2015 kollektion og den er too die for! Så piger; der er masser at glæde sig til! Først og fremmest var der masser af lækre sæt at komme efter (love love love!), herudover var kollektion holdt i hvide farver, mørkeblå, grå og gul! Specielt kombinationen  mellem gul og mørkeblå var vanvittig fin! I adore it! Ligeledes var kombinationen mellem hvide pieces og metallic sølv jakker m.m. også helt fantastisk! Jeg var blown away! Bedste kollektion fra Wackerhaus til dato, efter min mening!

I får en lille video fra slutningen af showet her:

God weekend lovers!
XOXO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *